Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten klär henne

Natten klär henne likt hösten ger form åt träden,
Naket,
Avskalat,
Hennes sårbarhet vädjar till honom,
Oskuldsfullt,
Hjälplöst,
Hon klär honom likt frosten pryder trädets nakna grenar,
Hon omsluter honom likt blommorna om våren,
Färgstarkt,
Med infernalisk intensitet,
Hon ger honom liv...




Fri vers av Le Verseau
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-01 19:53



Bookmark and Share


    Toronto för att jag aldrig varit där.
riktigt härligt! fint o jävla bra!
2008-11-01

  Dennis s
Det var välldigt fint skrivet
Det fans verkligen känslor när man läste det
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Le Verseau