Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

200 meters promenad


Jag står i kön på Mc Donalds.
Andfådd efter 200 meters promenad.
Det ska bli det vanliga.
Big Mac och extra Pommes.
Jag ser en spegel på vägen.
Jag ser på mig själv.
Jag märker hur olik jag är jämfört med alla andra.
Jag kollar ner.
Golvet spricker och det öppnas ett stort hål runt mig.
Nu är det försent att byta vanor.
Nu är det försent att bli nyttig.
Nu är det försent…




Övriga genrer av MarkusSkriverInteOfta
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-02 13:46



Bookmark and Share


  bögpoesi
Det handlar om att kombinera och motivera sitt beslut
känner igen mig.. lyckas fläska på lagom till julskinkan
Känner inget större behov att vara lagom stor när man ändå bär stora tröjor och dun över vintern
Det är bara att njuta när du väl bestämt dig för skitmat som Mcdonalds
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

MarkusSkriverInteOfta
MarkusSkriverInteOfta