Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På jakt


Jag står med en anka i handen.
Bössan ryker, och hunden skäller.
Jag skär av huvudet.
Slänger det på marken.
Hunden faller ihop.
Ankhuvudet hoppar upp och biter mig i näsan.
Allting slocknar.
Nu var det jag som fick igen för gammal ost!




Övriga genrer av MarkusSkriverInteOfta
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-02 13:49



Bookmark and Share


  Johanna Tycker
Jag ler och skrattar, vet ej varför. Bra.
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

MarkusSkriverInteOfta
MarkusSkriverInteOfta