Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pär-Ingvar min vän



Jag står på en klippa och kollar ut längs den väldiga horisonten.
En sval havsvind blåser och håret fladdrar.
Jag säger tyst för mig själv:

- Mina blåsor sviktar mot Kattegatt.




Övriga genrer av MarkusSkriverInteOfta
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-01 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MarkusSkriverInteOfta
MarkusSkriverInteOfta