Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The sinner takes it all

Starkast
vinner

Hetast
brinner

Vettet
försvinner
medans sanden
mellan händer
rinner

Vikten
av
lättnad
är
tung att
bära




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-02 19:01



Bookmark and Share


    Willma
Jag har också känt så;
Bra skrivet!
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan