Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla Andra

Jag är så less vår enfaldiga ledare
Så less på att höra Dess namn varje dag
Så less på att se alla hyllningar tillägnat bara Den
Många andra är också väldigt less på Den
Men skulle falla på knä & be få kyssa dess hand
Ingen har någonsin sett Den
Ingen har någonsin hört Den yttra ett ord
Ändå har den en makt som ingen tidigare haft.
Ändå verkar det som om inget annat längre är viktigt
Inget annat än Den vi tjänar så troget, betyder något
Inget annat än vår outtalade ledare som i tysthet
Styr oss med järnhand
Om jag någon gång får tag i Denne ”Alla Andra” ska jag slita Den i stycken




Fri vers av Crull
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-08-09 01:54



Bookmark and Share


    Larre
Fan bra dikt
Väldig målat den var. Jag kunde direkt se att det var ja du vet hehe. Men det var bra helt så klart 5:a
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Crull