Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God dag

Vi kan säga
godmorgon

Vi kan säga
god middag

Vi kan säga
godnatt

Låt oss
säga
god dag,
god människa




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-08-09 05:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan