Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ser du ?

Vissa föds till ett helvete
några lever ett helvetes liv
somliga trampar i tårar
någon badar i blod

Vissa räddar andra
några glömmer sig själv
somliga vågar inte se
någon ser




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 293 gånger
Publicerad 2005-08-09 06:00



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Snyggt !
2005-08-10

  Daniel_78 VIP
Jag ser nog alldeles för lite tyvärr, men jag försöker att inte blunda

Saknade dock raden
Vissa föds till ett helvete
några lever ett helvetes liv
...vissa hamnar där ändå tillslut (i slutet)
2005-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan