Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stearin

Som stearin
var vår kärlek

Het i början
men den svalnade ack så fort

Jag letade desperat
efter tändstickorna igen
i tron om att lågan skulle tändas
ibland är man
naiv ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 404 gånger
Publicerad 2004-05-21 19:12



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
ja det vore önskvärt att man kunde tända kärlekens låga med tändstickor men ibland finns det fördelar med att vulkaner slocknar
2004-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan