pippi langstrumpf" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
titel: pippi langstrumpf


"Det är ingen ordning på allting, man hittar inte vartenda dugg."




CD~skivor försvinner (3 st..)

Pengar spårlöst borta,

fast jag faktiskt minns att

jag la dom i fickan igår...

Diktidéer ramlar ur minnet


Vart försvinner saker???

Är det månne småfolket som varit framme...?

Börjar jag få nån slags demens, 43 bast ung???




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 326 gånger
Publicerad 2008-11-06 23:17



Bookmark and Share


  Della K
Haha... du tjuvade mitt "citat". ;)

Jag är en sån "hittare".

Jag hittar vad andra tappar bort.

Kanske skulle kunna bli rik på det?
2008-11-07

  clueless
Småfolket har härjat i mitt hem sedan tonåren och det har knappast blivit bättre nu när jag snart fyller 37, haha, fattar inte vart saker tar vägen/C
2008-11-06

    Toronto för att jag aldrig varit där.
känner igen...
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP