Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innerligt

Om man
tänker
för mycket på
det ytliga,
då kan det bli
så innerligt fel




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 292 gånger
Publicerad 2005-08-10 06:16



Bookmark and Share


    judas ifrån hemavan
grubbel föder trubbel...
2005-08-10

  JMR
Även om man tittar för mycket på det ytliga också.......bra!
2005-08-10

  Rachel Roth
gillas!
2005-08-10

    Bodil Sandberg
Det ska Gudarana veta - bra text
2005-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan