Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlust..


Rollspel

Stickar minnen och väver sorger
Ägnar sig åt kulturella saker
så som att förgifta tankar
med känslor av råttgift
Skapar dåliga samveten med genomtänkt manipulation,
ställer ut sargade verk i oändligheten
Fångar stjärnor i universum
och åker kollektivtrafik med tomma själar
Fikar med helvetet

Och ler mot skådespelet




Övriga genrer av Replica
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-08 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Replica