Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du märkte inte att jag föll

 

 


ord växlades
från ett namn på en skärm
blev du en person
sedan när du började dela med dig
utav känslor och tankar
så blev du en intressant person
och innan jag visste ordet av det
så föll jag för din personlighet
och jag föll hårt

men du lade aldrig märke till mitt fall
eller hur jag diktar om dig i smyg
även om det är fullt synligt

men det börjar kännas dumt
du vet, att känna med hjärtat
för det är verkligen underbart
samtidigt som det gör så förbannat ont
dag efter dag och natt efter natt
sitter jag här
med dessa ord inom mig
som jag ännu inte yttrat för dig

vi växlar ju inte ord lika ofta just nu
därför känns det så korkat
ifall jag skulle ta mig i kragen och säga
"hey, allt handlar om dig"

men om jag känner mig rätt
så kommer jag att berätta även om jag gör en fåne utav mig själv
för hellre gör jag något som jag kanske ångrar
än att jag blir gammal och ångrar något jag inte gjorde

du ska veta att jag ligger här fortfarande
jag föll för dig
utan att du märkte något

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 667 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-16 08:35



Bookmark and Share


  deepundermyskin
det här är så bra, men jag fattar inte att du vågar
2007-08-18

    eventualiteter
jag älskar titeln , jag älskar texten. wow.<3
2007-08-16

  Carlita
en naken text, sunda resonemang

\"för hellre gör jag något som jag kanske ångrar
än att jag blir gammal och ångrar något jag inte gjorde\"

precis så, fint
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP