Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För ett gott ändamål..


Välkommen Sköna Maj

En liten blomma, jag sätter i ditt hår
En blomma som ändrar färg år efter år
En blomma med tanke god
Att värna och bota fattigdom på vår Jord
Skänk en liten slant, och få en blomma i pant




Fri vers av Replica
Läst 439 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-01 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Replica