Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blir så arg ,




Så trött på sånt här!

De som verkligen gör mig så arg , eller mena så förbannat jävla arg!          Ursäkta mina ord men jag måste bara få ut det här.

Det är hur idealet , och hur alla människor beter sig nu! Alla måste köpa senaste kläderna senaste sminket platta håret, man måste se bra ut helt enkelt annars är man ingen! Det är de som gör mig förbannad!

Man jämför sig med kändisar och tänker åh så skulle jag vilja se ut. Åh jag är så ful , för tjock , för stor näsa. Samma gamla visa om att vi är för fula och för tjocka. MEN HALLÅ , det finns viktigare saker! Man är bara självisk när man håller på och klagar på sig själv.Har ni inte fattat att ni bara är konsumenter som bara går på allting och köper senaste kläderna och sminket ni är KONSUMENTER! Ni ser ju precis ut som alla andra, ingen egen stil. Hur ska man då se vad som är du?

Och hör ni inte hur ungdomar nu för tiden pratar ? På min förra skola jag gick  på ,sa alla ord som men jävla bög , jävla hora , jävla fjortis fitta och sånt till varandra. Det är så lågt att hålla på sådär! Istället kan man väl för fan säga namnet istället för fitta och sånna ord så har ju alla redan jätte fina namn som ni kan säga istället , så använd namnen istället ?

Bort med droger rökning och alkohol !! Och om ni mår dåligt , ska ni inte ta ut er ilska på att skära er eller tröst äta vad hjälper det?  förstör inte eran fina kropp !!.

Ingen mer som håller med mig ?!




Övriga genrer av melovesyou
Läst 225 gånger
Publicerad 2008-11-08 17:28



Bookmark and Share


  stefan.g
Jag håller med, kanske inte lika arg.Men jag har reflekterart över precis det du skriver. Bra och kanske skönt att få säga det du sagt. Taclk för läsningen!
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

melovesyou
melovesyou