Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3


Tack vare er.

Det är tack vare mina underbara kompisar som gör att jag står här idag.

Utan er skulle inte jag kunna leva mer,

utan er skulle jag bara ha vart en ensam själ.

Ni är som luften för mig ,

kan inte andas om inte ni finns här.

Om inte jag skulle ha haft mina tre underbara vänner

skulle jag inte ha orkat mer.

Det gör mig så glad att få vara med mina underbara vänner.

Ni gör alltid så att jag glömmer mina jobbiga bekymmer med era dåliga skämt.

Jag älskar er hel enkelt ,

Ni är obeskrivliga

TACK! för att ni finns för mig det värmer mig att ni ställer upp för mig.

Att en som jag 1 av miljonen kan betyda så mycket för er med det fattar jag inte jag blir rörd för att jag får vara en av era bästa kompisar.

Att jag som kan känna mig helt jävla värdelös och misslyckad kan känna sig så betydelsefull med er.

Jag är skyldig er så mycket tack tack tack , för att ni finns för mig.

Känslan att ha en vän som man kan berätta allting för är så obeskrivligt<3

 Ville bara att mina små gullungar till vänner ska fatta hur mycket dom egentligen betyder för mig! Att inte få vara med er är som ett kniv i mitt hjärta, om nån av er skulle ha hoppat ner från en bro , så hoppar jag ner och räddar er. allt för er så att ni vet.




Fri vers av melovesyou
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-08 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

melovesyou
melovesyou