Kanske inte så jätte bra  , jag brukar inte sitta och skriva berättelser annars ^^" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske inte så jätte bra  , jag brukar inte sitta och skriva berättelser annars ^^


En tragisk berättelse

Det är en tidig morgon Sara vaknar , hon springer upp och kollar på klockan. Oj klockan hade redan hunnit bli 9.00. Nu måste Sara skynda sig hon slänger på sig kläderna som hon har haft 3 gånger i rad i skolan, hon har inte alls mycket kläder att välja på hon får nästan ingenting av sina föräldrar dom bryr sig helt enkelt inte om mig tänker Sara hon är som luft och bara till besvär för sina föräldrar.

Sara springer nu så fort hon kan till skolan hon kommer jämt försent ! Det är mina föräldrars fel tänker hon , dom bryr sig inte om mig dom väcker mig aldrig på morgonen , och det är deras fel att hon inte kan sova om kvällarna för deras gräl kan hålla på i evigheter. Det är deras fel att jag har så dåliga betyg dom hjälper mig aldrig med någonting jag är bara till besvär för dom hon kan inget annat än hata dom. Hon vill också ha föräldrar som bryr sig om henne som alla andra har, ingen vet om hur jobbigt jag har det där hemma verkligen INGEN. Och inte någon kompis har jag heller som jag kan vara med och berätta allt för som så många andra har. Ingen vill vara me en sådan som jag som bara skolkar och har dåliga betyg , jag vill faktiskt också lyckas men det är allt problem som hindrar henne från att kämpa, ingen har någonsin sagt att jag är duktig aldrig har jag fått höra något sådant ord som jag så gärna skulle kunna dö för att få höra. Det ända hon får höra är du måste plugga mer och anstränga dig mer. Men dom fattar inte hur mycket jag egentligen anstränger mig. Dom förstår sig helt enkelt inte på en sådan värdelös person som jag.

Sara springer in i klassrummet, hon ser hur alla blänger på henne och säger : jävla skolkare. Sara sätter sig på en bänk och försöker att inte lyssna på alla röster. Men de går inte att undvika, hon kan inte tänka på något annat än vad gör jag här ? Jag var inte menad till att leva.

Sara orkar inte gå på  en till lektion , hon orkar inte höra alla elaka ord som bara får henne att må ännu sämre hon beslutar sig att gå hem istället, men hem vill inte Sara heller , hennes pappa kommer säkert bara slå henne eller berätta för mig hur ful och värdelös jag är och att jag bara var ett misstag för honom att jag bara är till besvär och förstör.  Jag orkar inte leva mer tänker Sara jag ska dö helt enkelt , jag är ju ändå bara till besvär och förstör för allt och alla och så är hon ju ful också , och om man är ful så är man ju ingen det är så det är nu för tiden.

Nästa dag stod  det i tidningen : En död 14årig flicka hittades död , polisen tror att det kan ha vart självmord. Dom kan inte riktigt säga än hur hon dog.

 




Prosa (Novell) av melovesyou
Läst 418 gånger
Publicerad 2008-11-09 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

melovesyou
melovesyou