Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cellofanros eller vita papper, inget att ge bort...
Ord och tankar jag snappade upp i vimlet.




Obstinata alba vulgaris

 

 

Världen är delad
som en ros tvetydig.

Fan ta alla nyanser
för de känns, bränner, sticker
vaggar mig,
som något inom, innan, osäkert
som alla valen mellan...

Ja nog är allt delat
och nyanserna många,
lika oförutsedda
som nästa bild,
som nästa sekund,
oväntad.

...

I väntan på

odlas svarta rosor.

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-08 23:46



Bookmark and Share


    Maria Malm
Nog finns det många nyanser här i världen..något sorgset över att odla svarta rosor..
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt