Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag dansade igår....

och jag dansade igår
i skuggan av kollektivet
lät jag mig själv leka
iklädd i två olika sockor
med hälarna bara
släppte jag kroppen fri
i en dans
som fanns i mitt hjärta

där lät jag mig själv leva
komma ihåg din smekning
följt av ett stick
mellan mina skuldror

sen slöt jag mig som en mussla
och fortsatte
nonchaleras...




Fri vers av kaffesump
Läst 309 gånger
Publicerad 2008-11-09 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaffesump
kaffesump