Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävla ångest

Hur länge ska mitt hjärta orka
( ångesten känns som knivar )

Hur länge innan
det psykiska knäcker mitt fysiska




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-08-10 22:03



Bookmark and Share


  Pia S
Om man håller sig i form kanske man klarar sig längre?

Hu, känns i magen...men det är ju ett gott tecken.
2005-08-10

    Absint
Ångesten är bara en resa i rädsla;tanken om total utplåning;förintelse; och död.

Cirkeln är;att så aldrig sker, annars inte upplevelsen. Ångestens död;är att möta den om och om igen tills känslan blir så beboelig, så den tröttnar och flyttar ut..
2005-08-10

  Daniel_78 VIP
ångest är alltid på tapeten,
går alltid att känna igen sig, tyvärr
2005-08-10

  Fredrik82
En tänkvärd fråga, som förhoppningsvis leder till ett svar (Hoppas jag)

riktigt bra
2005-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan