Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hoppet hänger löst

En hopplös
samling människor
rörde sig i riktning
mot
hopplösa
tidningsrubriker

Med hopplösa
steg
gick
några av dem
fram
och köpte
tidningen
medan dem andra
suckade
hopplöst

Inte blev det
bättre
när dem
som köpt
tidningen
suckade ännu högre
än dem som
suckade åt
köpet

Nu verkade allt
hopp
vara
ute
och det verkade
vara något
som dom
hoppades





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-10 21:48



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SUVERÄNT!!!Applåder i massor!
2008-11-10

  Rolfsdotter
Kanske fel att le åt något så hopplöst...men du fångade det bra, ser det framför mig!
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan