Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underförstått

Skratta
underlätta
överlappa
med humor,
så blir det underförstått
en positiv atmosfär




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 341 gånger
Publicerad 2005-08-11 07:24



Bookmark and Share


  Nic
Nu blev jag glad igen :)
2005-08-11

  Amy (F)
:)
2005-08-11

  kath
just så .. du träffar rätt så snyggt ... läsningen gjorde mig glad ...tack
2005-08-11

  JMR
:-0
2005-08-11

  Håkan Eklund
mycket tankar snurrar i ditt huvud. det är fasicinerande att se hur du, gång på gång, får ner dom i diktform. du är mycket bra på det.
just denna dikt är positiv i tonen, man blir glad vid den och har hög sanning.
2005-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan