Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saints ?

When does the train for heaven leave
I need to know
cause some people i have met
they belive that they are saints ....




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 384 gånger
Publicerad 2004-05-22 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan