Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän

Jag vet inte hur du tänker
du är så svår
du vet inte att du sänker
mig vart du än går

Lättnad, irritation
svartsjuka, avundsjuka
glädje, skratt

Ett problem som är mitt
jag vet inte om
hjärtat ditt
kan bli ens en hundradels mitt

Vägen jag går
ett sms
ett meddelande
en enda vink från dig
gör att jag bara
faller mer för dig

Du är för alltid en vän till mig.




Fri vers av Jaaie
Läst 528 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-11 22:21



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet.
2008-11-13

  Larz Gustafsson VIP
Underbart att ha en sådan vän.
Det har jag också.
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Jaaie
Jaaie