Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag undrar

jag undrar om du
tänker tillbaka på oss?
minns våra minnen med ett leende?
saknar mig?
för jag saknar DIG!

jag undrar vad du skulle göra ..
om jag stod där framför dig en dag
skulle du bli svag?
eller om jag kom där med någon snygg
skulle du vända mig din rygg?




Fri vers av Josefín Malmström
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-11 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefín Malmström