Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett andetag?

jag vet, jag kan vara svag .. men ge mig bara ett andetag?
jag vill bara få gråta, skrika, slå
kan jag få ett andetag eller två?

låt mig få vara arg jobbig och dum
låt mig få vara nedstämd grinig och stum
låt mig få ta en andetag, så lovar jag
att imorgon blir det en bra dag.




Fri vers av Josefín Malmström
Läst 165 gånger
Publicerad 2008-12-09 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefín Malmström