Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem?

Spegelbilden återgav ett par blanka trötta och ovetandes ögon
De såg tillbaka på honom med förnimmelse om en svunnen och oåterkallelig tid,
En tid av ånger,
Ånger och glädje,
Glädje och lycka,
Lycka och sorg,
Sorg över det som gick förlorat,
Lycka över det som fanns,
Ånger över att inte veta,
Att inte veta vem han var




Prosa (Prosapoesi) av Le Verseau
Läst 218 gånger
Publicerad 2008-11-12 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Le Verseau