Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjälplös


Bara vara


Ibland säger du,
att du bara vill vara.

Hur ska då jag göra
då jag bara vill vara,

med dig ?




Fri vers av Fredrik82
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-08-11 13:28



Bookmark and Share


  Teddy
Den jobbiga frågan..Kort och bra skrivet..Behövs varken mer eller mindre..
2005-08-11

  Markattan
Nej, det där är ett knivigt dilemma, men ibland är det bäst att hålla sig på sin kant - hur svårt det än är... Igenkännande hjälplöshet.
2005-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik82
Fredrik82