Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av Susanne Biers film bröder


Skönt att komma hem

När hjärtat
sprängs i tusen
bitar
och alla
ler mot den
nyss hemkomna
soldaten

Då är
katastrofen
ett närliggande faktum
och
döden
en clown
i ulvkläder




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 196 gånger
Publicerad 2008-11-12 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan