Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bullbak

Nu ska vi hoppas igen
Sist gick det inget vidare
Och inte gången innan heller...

Men nu ska det bli andra bullar av!
Fina bullar
Inte som dom förra
Dom vi brände

Nej, nu fan ska vi baka
Fina bullar
Godaste bullarna i stan
Och jävlar vad dom ska sälja!

Annars får vi väl börja kränga skorpor...




Fri vers av Fijona
Läst 334 gånger
Publicerad 2005-08-11 21:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vill lyckas. Har misslyckats förut, men om misslyckandet sker igen, så se det från den ljusa sidan, vi kan ju sälja skorpor;)
2005-08-11

    vilsen
haha, ja men det är väl inte så dåligt det heller ? lycka till med bullarna :)
2005-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Fijona