Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ISOLERINGEN

backa, säger omdömesförmågans

nyktra röst

sluta skämma ut dig

är du snäll

visst är det oändligt

människans behov av tröst

men jag minns en sång:

"go straight to hell..."

har du inte gjort dig löjlig

tillräckligt nu, larz?

ska det nu få inträffa igen?

backa bort från sommarstrand

och allt det som känns skönt

backa in i isoleringen

LARZ GUSTAFSSON

081113-14




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-14 16:35



Bookmark and Share


  Stefanie Nerman
kom att tänka på joy division's isolation
en vers går som så :

Mother I tried, please believe me
I'm doing the best that I can
I'm ashamed of the things I've been put through
I'm ashamed of the person I am

men sen går raden efter :

But if you could just see the beauty
These things I could never describe
Pleasures and wayward distraction
This is my one lucky prize

I slutändan handlar det nog om att aldrig backa.
Bättre att skämma ut sig och vara den man är än att vara 'perfekt' på någon annans vis.
2009-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Då har du inte fattat ett dugg.
2008-11-14

  bluesatin
Hej! Någon annan skrev att sorg är viktigt men inte att slå på sig själv. Ibland är det väldigt lätt att vara för hård med sig själv. Jag tror att vi gör så gott vi kan och ibland så gör vi till och med misstag men det är också helt okej, bara vi försöker lära av dem. Det kan ta tid är min egen erfarenhet. Ha det gott.
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP