Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte lämna dig

 

 

när dina fingrar

sitter fast i mina händer

 

och

mina andetag

i

dina lungor

 

jag lyfter

en stavelse

ur atmosfären

 

viskar jag ditt namn

när du vilar

i skarvarna på min hud




Fri vers av Hököga
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-15 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hököga