Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tätt, under huden

 

Hennes skimmerblanka ansikte ler

hänförda läppar

tänder lågor i ådrad sten

när hon samlar stjärnstoft

i vackra ögon

men skör, så skör

som spindelglas

hennes själ

pulserar

glödens magma

tätt tätt under huden




Fri vers av Hököga
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-15 15:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt!
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Hököga