Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Romantisk tror jag.


Kärleks ord.

Himlen är i dina ögon
kärleken bor i ditt hjärta
kyss mig snälla du !!!!
Håll om mig, säg att du älskar bara mig.




Fri vers av Winky
Läst 276 gånger
Publicerad 2008-11-15 19:25



Bookmark and Share


  prinscess VIP
en varm dikt om kärlek
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Winky