Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taktfast & Tanklöst

På ett hett plåttak
dansar katten
dansar jag
barfota

taktfast
tanklöst

dansar jag

och någonstans är det hål i taket
och någonstans är det hål i universum
någonstans regnar det alltid in

och just där finns en chans för solen




Fri vers av Tina-sol
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-17 19:36



Bookmark and Share


  Nayienna
Ah, väldigt bra!
Det känns roligt att läsa och roligt att leva när man tar in den här dikten.
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol