Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är knastersprak

Sparkslag på dörren och du
explotionsler upp rummet
intar position
hojtar revolution!

Och vi vet att väggarna är tunna men det
Ignoreras, kan inte distraheras
Inte ikväll, inte nu, för skit i det
Vi är revolutionen
Det gnistersprakar
Hör du hur det knastrar under huden?
Det sprakar under min hud.
Bara du som får höra
Får explodera upp mig
Ta ut mig på villovägar, äventyr, andra marker
Andra kyssar och du vårglittrar upp min hy med kyssar
Kaneltesvärmer upp, spirar upp, river upp

Vi tar över
Mitt rum är vår mark på autoban
Och strunt i regn vi är regnbågen
Nakna sanningar, självklara kåtslag
Och attackerar vintertröttheten med lite hångel
Får mysvisioner av dina famnar och vill greppa
Ta tag, gripa, ingripa och vi behöver inte begripa
Våra kroppar leder oss till revolution
Kaosposition
Glädjebrus, lyckorus, frihetssus.
Blodomlottet rusar runt
Skriker efter dig, skriker efter
Rivstartande aktion och
under täcket försvinner vi till nya dimensioner
och vi faller ut ur normen och hittar varandra
starkt omfamnande i vår sprakvärld
och vill omfamna dig i evighet
i alla fall ikväll i alla fall ligga sked
och höra din gnisterhud mot min kind
och den bränns, glöder, det flödar och ökar
Det bränns och det brinner när vi revolutionerar till explotion.




Fri vers av Rosenblad
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-17 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosenblad
Rosenblad