Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spyr i mitt vardagshjul

Tvekar aldrig för
länge
när jag har ont om tid,
men besluten blir ju därefter

Slänger i mig maten
bara för att
sitta och vänta
tills resten
av familjen är klar

Dricker så många öl
som jag orkar
innan jag kravlar in
i min säng
och inväntar morgondagens
bakfylla

Spyr
och
börjar om ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 303 gånger
Publicerad 2005-08-12 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan