Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör som kineserna efter en god måltid

Hur mycket vansinne
kan jag svälja
eller sväljer jag
det kanske är någon annan
som sväljer
utan att spotta

Eller är det någon
som häller
i mig
sprit,
ordfel,
kondomer
som reser iväg utanför
kroppen
och landar
i
Afrika
men i Afrika
har dom inga
kondomer
där har dom
aids
så jag
känner mig lite utfyst
i min gummidräkt

Hur mycket vansinne
kan jag
svälja
utan att spy
jag är vilse i pannkakan
jag känner mig inte
hemma
bland sylt och grädde
jag är nog allergisk
jag söker mig ut på
kanterna
det finns ingen grädde
där
jag balanserar
och det blåser
kraftigt hårt
det
är
/ klimatförändringar/

Hur mycket kan jag svälja
kan jag själv välja
och svälja
beslutsångesten
istället

Raap
gött
frid




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-18 15:06



Bookmark and Share


  stella
Ja till slut blir det bara ett rap...men efter ett tag kommer hunger tillbaks. En fin spya Ola! :)
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan