Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BURDEN

i´ll never live up
to your standards
it´s terrible, yes
but it´s true
i guess this is too hard
to handle
for someone
as perfect as you
so stick to your own kind
instead then
don´t bother with
cretins like me
i´ll always be somebody's
burden
i´ll probably never
be free

LARZ GUSTAFSSON

May 11, 2008





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-19 05:43



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Håller med Morgana!!
2008-11-20

  Måna N. Berger
Det finns en trotsig rytm i texten som motsäger det tunga budskapet, en stolthet i undertexten!
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP