Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tröst i det novembergrå


Somliga dagar

Somliga dagar blir blommigt gult och rött, ingen känsla av att vara trött

Somliga dagar blir rutigt randigt lite grå, svårt att förstå sig på

Somliga dagar blir allt vitt till grått, varför har man detta liv fått

Somliga dagar blir svart som sot, detta liv går mig väldigt emot.

Somliga dagar blir riktigt grönt, trots allt, livet är skönt.




Fri vers av Ylvah
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-01 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvah