Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

april

Snön lägger sitt täcke ned i jordens skal
grönt blir gräset och även mina samvetskval.


Som en nykläckt kyckling jag hoppar omkring,
Yes, det är vår kom ta en Swing! Tingeling pling pling.

Dottern är söt som en maräng,
men nu måste hon hoppa i säng!




Fri vers av Ylvah
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-05 21:21



Bookmark and Share


    julia_h
bra!!
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ylvah