Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Larz Gustafsson


NATALIE

nu viskar vinden, natalie

den där epoken är förbi

vill du kan du bli ren och fri

nu viskar vinden, natalie

var inte arg, var inte rädd

du blev förförd, du blev förledd

jag ser på dig, du ser förbi

men jag vill nå dig, natalie

 

det knastrar under mina skor

december kommer dit vi bor

ögon ur tusen och en natt

flackar och signalerar att

nåt gör entré, nåt gör sorti

kanske en galnings fantasi?

ett gästspel i ett drömmeri?

jag spekulerar, natalie

 

vid samma tid, på samma buss

jag såg dig när du fick en puss

men sen har jag fått veta mer

att livet inte bara ler

nej, faktiskt inte ens för er

för det finns mer än ögat ser

vem står för din scenografi?

var finns den äkta natalie?

 

LARZ GUSTAFSSON   081119

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-19 16:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP