Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnuft & Känsla

Vi måste ju ha roligt säger jag
och slår ut med armarna som jag alltid gör
när jag blir entusiastisk eller när jag vill övertyga
andra eller mig själv
Roligt

Du ser på mig
och korsar armarna över bröstet som du alltid gör
när du försöker få perspektiv eller när du vill övertyga
andra eller dig själv

Du säger att vi först måste komma till Ro
i mitt resonemang
för att kunna ta tag i resten

Det roliga




Fri vers av Tina-sol
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-19 19:44



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Det luktar hidden agenda.
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol