Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårad

gråt

sår

känslor

ensamhet

rakblad

blod

sorg




Övriga genrer av Dreamwhore
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-20 21:16



Bookmark and Share


  friheten
Smärtsamt
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Dreamwhore