Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbaraste

Du är fullkomligt underbar,
går inte att beskriva hur fin du är.

Alla dessa tankar som svävar inom mig.
Alla dessa känslor jag känner.

Jag vill bara hålla om dig,
och aldrig mer släppa taget.

Men jag vet,
och du vet,
att denna önskan aldrig kommer slå in.

Jag lever i mina drömmar,
kommer aldrig till verklighetens punkt.

Låt det aldrig ta slut,
det är bara här jag vill vara.




Fri vers av Dreamwhore
Läst 230 gånger
Publicerad 2008-11-20 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dreamwhore