Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför lever just jag?

Vem är jag?
Vad är jag?
Varför finns jag?
Varför lever just jag?

Är det någon mening med livet,
eller lever man bara för att vandra
omkring på jorden och söka efter livets mening?

Det är nog ingen som riktigt kan svara på det,
men bara för nu, försök att leva såsom du vill.

Fundera inte så mycket över saker,
det gör dig bara förvirrad.

Även om du är en filosof.




Fri vers av Dreamwhore
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-22 12:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är ingen filosof.
Men jag vet att människan har ett ursprung och en slutdestination samt en uppgift här på jorden, att det finns en gudomlig plan som är skräddarsydd för varje figur.
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Dreamwhore