Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk...

 

Solen varm har en vacker sida.

Baksidan är att stjärnor

tvingas drunkna i ditt ljus.

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 482 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2008-11-20 21:18



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Men solen är också en stjärna, det beror på varifrån den betraktas...
2008-12-05

    Maria Malm
Grattis!
2008-12-05

  Saramaria79
Underbart vackert!
2008-12-05

  Carola Zettergren
Mycket snyggt!!!Skrivet med en skarp penna!!!Applåder!!!
2008-12-05

    Melona
den här tyckte jag om, fint och magiskt om livet...rymden.
2008-12-05

  aol
den här var djupsinnig lite av allt ljus bara på en din text söker sej inåt letande i mej
2008-11-22

  Mr Lindemann VIP
Solexplosion i svarta hål
I mörker famlar jag dunkelt
mot en implderad stjärna

Mitt ljus brann ut
2008-11-21

  AnnaMy
så fint skrivet :D
2008-11-21

  Larz Gustafsson VIP
"Stars live in the evening but the very young needs the sun..." (Blondie)
2008-11-21

    Maria Malm
Allt har en baksida, en nackdel, kan jag tänka mig.
2008-11-21

    sunnanvind
Jo..stjärnorna tvingas drunkna..lite makabert oxå..;)
2008-11-20

    sunnanvind
Åh..vad bra!! Jättefint och vackert!
2008-11-20

  Lena Krantz VIP
Ha ha....det här var listigt skrivet...

Bravo!
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt