Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dela är inte enbart njutning

 

 

På ytan verkar de ok.
Så är det med tårtor.
Vi kan ana risken.

Är det därför
vi bara tar en bit?

Är det så vi betraktar
en vacker verklighet?

Lämnar rester bakom oss...

 

Vi ler, klappar oss på magen,
-Nejtack, jag vill inte ha mer,

 

-orkar inte...

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-20 21:59



Bookmark and Share


  KristinaE
.. för och emot - är det orken som tryter eller förståndet som segrar att inte upp allt - i denna metafor över livets erbjudande!
2008-11-25

  Rolfsdotter
Gillar rubriken som i sig själv säger en hel del. Resten av texten är värd att tänkas på...
2008-11-23

  aol
så underfundigt finurligt sant bokmärke så klart
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt