Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens!

I ljuset vandrade vi, nakna inför
existensen. Supernovor fladdrade
intensivt framför oss.

Vi tittade på
varandra och möttes av Alltet. En
fråga for igenom våra själar, Var??

En fråga som svarades med ett annat
uttryck, Är!! Alltet är hela tiden, oavbrutet
,inget stannar, allt är nu!!

Våra själar
flöt som extatiska uttryck genom Kosmos
och allt var Kärlek och ljus.




Övriga genrer av LOUN
Läst 277 gånger
Publicerad 2008-11-21 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LOUN
LOUN