Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt liv är så musikinspirerat.


Från moll till dur

Om jag kunde.

Skulle jag sjunga allt i dur.

Och sänka tempot.

Då blir alla lyckliga.

Genom molnen ser vi solen.

Slutet gott.

Allting gott.





Fri vers av Hulehulehå
Läst 233 gånger
Publicerad 2008-11-22 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hulehulehå